Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Decizie definitivă. Jurnalistul Ion Cristoiu a pierdut procesul împotriva istoricului Mădălin Hodor, după ce a fost deconspirat cu numele de „Coroiu” (VIDEO)

Decizie definitivă. Jurnalistul Ion Cristoiu a pierdut procesul împotriva istoricului Mădălin Hodor, după ce a fost deconspirat cu numele de „Coroiu” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Oct 2020, 19:18
Decizie definitivă. Jurnalistul Ion Cristoiu a pierdut procesul împotriva istoricului Mădălin Hodor, după ce a fost deconspirat cu numele de „Coroiu” (VIDEO) Eveniment

Proces rasunator pierdut de jurnalistul Ion Cristoiu. Judecătorii au respins apelul în procesul pe care jurnalistul i l-a intentat istoricului Madalin Hodor după ce a fost deconspirat cu numele de colaborator "Coroiu". Decizia instantei este definitiva.

Istoricul Mădălin Hodor a fost dat in judecata de jurnalistul Ion Cristoiu, după ce a publicat o listă cu foști colaboratori ai Securității în care apărea și numele ziaristulu. Hodor a anuntat acum ca a castigat definitiv procesul cu acesta.

Potrivit documentelor prezentate de Hodor in instanta, ziaristul e menționat atât ca „sursă", cât și ca „obiectiv", sub numele de cod „Coroiu". Este același nume conspirativ despre care  a vorbit in urma cu aproape 10 ani si fostul politician Corneliu Vadim Tudor. Cristoiu a negat la acea vreme informatiile  și a câștigat atunci un proces în acest sens, judecat în lipsa documentelor prezentate acum.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.