Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Declarația TERIBILĂ a fiicei lui Ilie Balaci: 'Ne spunea că va muri tânăr'. Dezvăluiri incredibile din viața 'Minunii blonde'

Declarația TERIBILĂ a fiicei lui Ilie Balaci: 'Ne spunea că va muri tânăr'. Dezvăluiri incredibile din viața 'Minunii blonde'

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2018, 14:57
Declarația TERIBILĂ a fiicei lui Ilie Balaci: 'Ne spunea că va muri tânăr'. Dezvăluiri incredibile din viața 'Minunii blonde' Eveniment

Fiica cea mare a regretatului Ilie Balaci a făcut o declarație sfâșietoare. Lorena Balaci a povestit că tatăl său a avut o premoniție pe care i-a împărtășit-o atât ei, cât și mamei sale.

“Tatălui meu îi era frică de moarte şi spunea că va muri tânăr. Tot timpul ne-a spus asta şi îi spunea şi mamei asta. Că prefera să moară el înaintea mamei, că el nu se va descurca singur”, a spus fata „Mununii blonde”, scrie Prosport.ro.

Lorena Balaci spune că a vorbit cu tatăl său cu o seară înainte de tragedie și totul este în regulă.

“Nimic nu a prevestit această tragedie. Eu cred că Dumnezeu l-a vrut acolo sus, nu ştiu ce să vă zic”, a mai spus aceasta.

Într-un moment dureros pentru întreaga familie, fiica lui Ilie Balaci şi-a adus aminte cu plăcere de una dintre întâmplările care i-au marcat copilăria: "Nu mai mi-aduc aminte de meciurile contra Stelei în care a jucat tata. Aveam atunci patru, cinci ani. Ce mi-aduc aminte este că se întorceau dintr-o deplasare, în 1982, cred, şi îi aştepta foarte multă lume. Ei s-au dus la un restaurant şi o foarte mare parte din lumea aceea a venit la noi acasă. Noi locuiam atunci undeva pe Cala Bucureşti, într-un bloc cu 10 etaje, care avea în spate o mare parcare.

Se umpluse parcarea, toată lumea îl aclama pe tata să iasă la balcon, credeau ca este acasă. Şi ştiu că a ieşit bunică-mea, pentru că tata era la restaurant, evident, şi le-a spus fanilor să nu mai stea, pentru că nu este acasă. Şi atunci, suporterii au început să strige să mă arate pe mine. Atunci m-a luat bunica în braţe, m-a ridicat şi am văzut o mare de lume. Aia este una dintre amintirile care mi-au marcat copilăria. A fost, este şi va rămâne copilul Craiovei!".

 

Citeşte mai multe despre:   Ilie Balaci