Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Situație revoltătoare în Vrancea. Sătenii cumpără exemplarele de declarație pe propria răspundere, cu care pot ieși din casă, cu un leu bucata

Situație revoltătoare în Vrancea. Sătenii cumpără exemplarele de declarație pe propria răspundere, cu care pot ieși din casă, cu un leu bucata

Un articol de: Beatris Ionita - 30 Mar 2020, 09:29
Situație revoltătoare în Vrancea. Sătenii cumpără exemplarele de declarație pe propria răspundere, cu care pot ieși din casă, cu un leu bucata Eveniment

Chiar și în contextul pandemiei, afaceriștii profită de cei doin jurul lor, pentru a obține foloase materiale.

Într-o localitatea din județul Vrancea, exemplarele de declarații pe propria răspundere necesare justificării deplasării de la locuință, se vând la bucată.

Emilian Dumitriu, primarul din Broșteni, a lăsat exemplare de declarații tipărite la magazinele din sat, pentru a fi acordate gratuit sătenilor, însă acestea au ajuns să coste 1 leu.

Edilul și-a îndemmnat cetățenii printr-o postare de Facebook să nu cadă în plasa celor ce profită de starea de urgență.

Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți respnsabili, să nu le vindeți intre voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog sa ma anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați.
Totodată, vă rog să rămâneți în case. Nu mai socializați, nu vă plimbați pe la vecini, nu mergeți la cumpărături decât în cazuri de urgență, normal ar fi o dată la cateva zile.
După cum bănuiesc ca ati aflat, la Spitalul Militar Focșani, din 57 cadre medicale testate, 41 sunt infectate cu virusul. Nu ne permitem să ne îmbolnăvim atât timp cât și spitalul este infectat, nu sunt suficiente cadre ce ne pot trata, iar virusul, dacă ne luăm după teste, este printre noi.
In comuna noastră sunt multe persoane în vârstă și sunt cele mai firave în fața bolii.
Vă rog, vă rog și iar vă rog, stați în casă, nu vreau să plângem mai târziu, trebuie să ne vedem sănătoși și să trecem cu bine peste aceasta perioadă.
Stați în casă dacă vă pasă de cei de langa voi: vecini, prieteni, rude, consateni, bătrâni, bolnavi, copii”, a scris primarul.

Citeşte mai multe despre:   coronavirus,   Stiri Vrancea