Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandalul decontărilor fictive: Sute de pacienţi chemaţi la audieri la DNA

Scandalul decontărilor fictive: Sute de pacienţi chemaţi la audieri la DNA

Un articol de: - 16 Mar 2018, 12:31
Eveniment

Audieri maraton în scandalul decontărilor fictive. Sute de pacienţi au fost chemaţi la DNA să dea explicaţii în faţa procurorilor cu privire la decontarea unor reţete şi servicii de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti 

Pacienţii, fie că au primit sau nu reţete fictive, sunt chemaţi pe bandă rulantă în faţa procurorilor în toată ţara. Aceştia trebuie să explice ce fel de servicii le-au fost decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti şi de CNAS.

300 de oameni sunt trecuţi pe listele procurorilor pentru a da explicaţii pentru hoţiile foştilor şefi din sănătate. În timp ce aceştia îşi umpleau buzunarele, zeci de oameni mureau cu zile în aşteptarea tratamentului. 

În acest dosar, zeci de funcţionari de rang înalt de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate dar şi de la cea a municipiului Bucureşti au ajuns pe mâna procurorilor şi au fost arestaţi preventiv. Printre ei şi Marian Burcea, fostul şef al CNAS.

Frauda în acest dosar se ridică la peste trei milioane de euro.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   DNA