Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Delia Popescu este noul ministru al Comunicațiilor (VIDEO)

Delia Popescu este noul ministru al Comunicațiilor (VIDEO)

Un articol de: - 09 Aug 2016, 16:20
Delia Popescu este noul ministru al Comunicațiilor (VIDEO) Foto: nocash.info.ro Eveniment

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Deliei Popescu în funcția de ministrul al Comunicațiilor.

Guvernul României a anunțat marți propunerea pentru funcția de ministru al Comunicațiilor. Delia Popescu, președinte al Agenției pentru Agenda Digitală a României, este propunerea înaintată președintelui Klaus Iohannis pentru investire.

"Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României Klaus Iohannis propunerea de numire în funcția de ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională a doamnei Delia Popescu.

Delia Popescu activează în domeniul e-guvernării din anul  2003 ocupându-se de dezvoltarea și implementarea sistemelor informatice destinate furnizării serviciilor publice electronice atât pentru cetăteni cât și pentru mediul de afaceri, (Sistemul Electronic de Achiziții Publice-SEAP, Sistemul Informatic de Atribuire Electronică în transporturi-SIAE, Punctul de Contact Unic electronic - PCUe, Sistemul Național Electronic de Plată online taxe și impozite - SNEP).

Principala sa preocupare a fost susținerea de parteneriate strategice destinate unei implementări coerente de servicii de eGuvernare, având ca principal obiectiv îmbunătățirea performanței administrației publice prin oferirea de servicii electronice de calitate.

Din 2014 este Președinte al Agenției pentru Agenda Digitală a României, instituție publică finanțată din venituri proprii și aflată în coordonarea Prim-Ministrului.

În perioada 2009-2014 a fost Vice-Președinte al Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională, instituție publică în subordinea Ministerului pentru Societatea Informatională.

În perioada 2008-2009 a fost director al departamentului documentare tehnică în cadrul Agenției pentru Serviciile Societății Informaționale, instituție publică în subordinea Ministerului pentru Societatea Informațională.

Din 2007 până în 2008 a fost șef Serviciu Atribuire Electronică în Transporturi în cadrul Agenției pentru Serviciile Societății Informaționale.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Din 2013 este membru în Consiliul INIS-Infrastructura Națională pentru Informații Spațiale privind datele spațiale.

S-a născut la București, la 22 noiembrie 1978 și este necăsătorită." este comunicat dat publicității de guvern.

Delia Popescu este propunerea lui Dacian Cioloș pentru portofoliul de ministru al Comunicațiilor