Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DEMIS din cauza unor PROBLEME PENALE din funcția de producător TVR, Cristian Zgabercea coordonează relansarea TVR HD

DEMIS din cauza unor PROBLEME PENALE din funcția de producător TVR, Cristian Zgabercea coordonează relansarea TVR HD

Un articol de: - 23 Mai 2017, 18:54
DEMIS din cauza unor PROBLEME PENALE din funcția de producător TVR, Cristian Zgabercea coordonează relansarea TVR HD Eveniment

Alba-neagra cu funcțiile TVR. Cristian Zgabercea, demis din funcția de producător general al TVR din cauza unor probleme penale, se va ocupa de acum de coordonarea relansării TVR HD.

Explicația TVR? Reprezentanții TVR spun că Zgabercea s-a mai ocupat recent și de alte evenimente sportive în cadrul postului public și după ce a fost destituit din funcția de producător general, scrie paginademedia.ro.

„În acest moment, domnul Zgabercea nu ocupă o funcţie de conducere, ci un post de execuţie – manager de proiect”, au mai adăugat aceștia. 

În afară de Zgabercea, la relansarea TVR HD vor mai lucra: Doina Gradea - reprezentant al Consiliului de Administraţie al SRTv, Cătălin Blebea - manager de proiect, Emil Hossu Longin şi Constantin Şerbu - Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive, Constantin Rostoţchi - economist Direcţia Programe, Elena Ştirbescu - producător, Rodica Velcea - economist, Carmen Iosif - TVR HD, Mihaela Măriuţă - consilier juridic, Horia Cazan - Coordonator cu atribuţii de Director Departament Tehnico-Administrativ.

Numele lui Zgabercea a apărut într-unul dintre dosarele lui Nicușor Constantinescu. În martie 2017 a pierdut în instanță funcția de producător general al TVR, după ce Curtea de Apel a decis să schimbe decizia inițială a Tribunalului.

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Citeşte mai multe despre:   TVR