Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment UPDATE// Demolarea chioșcurilor din stația de metrou "Pipera", blocată. Comercianții sunt înregistrați la sectorul 1 (VIDEO)

UPDATE// Demolarea chioșcurilor din stația de metrou "Pipera", blocată. Comercianții sunt înregistrați la sectorul 1 (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 08 Apr 2021, 09:10
UPDATE// Demolarea chioșcurilor din stația de metrou "Pipera", blocată. Comercianții sunt înregistrați la sectorul 1 (VIDEO) Eveniment

UPDATE: 8 aprilie 2021, ora 11:10// Demolaerea magazinelor este blocată la această oră, în stația de metrou "Pipera". Acest lucru s-a întâmplat pentru că stația "Pipera" este situată la granița dintre două sectoare, iar în actele semnate de comercianți au fost înregistrate la sectorul 1, în timp ce acțiunea de demolare este condusă de Primăria Sectorului 2. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

---ȘTIRE INIȚIALĂ---

 

Continua demolarea spațiilor comerciale de la metrou. După ce miercuri au fost demolate 6 chioșchiuri în staţia "Ştefan cel Mare", azi a venit rândul și celor din stația "Pipera".

Poliția locală, jandarmeria și angajații ADP Sector 2 se pregătesc să pună la pământ magazinele. Micii comercianți s-au strâns și ei în față stației de metrou, unde este așteptat să ajungă și primarul sectorului.

În această dimineață, la "Ştefan cel Mare" se mai strâng doar resturile care au rezultat din urma demolărilor.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.