Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Deontologii de serviciu: Astăzi, Petrişor Obae. Cum se moderează comentariile cu înjurături pe Pagina de Media (FOTO)

Deontologii de serviciu: Astăzi, Petrişor Obae. Cum se moderează comentariile cu înjurături pe Pagina de Media (FOTO)

Un articol de: - 26 Apr 2018, 13:54
Deontologii de serviciu: Astăzi, Petrişor Obae. Cum se moderează comentariile cu înjurături pe Pagina de Media (FOTO) Eveniment

Deontologii de serviciu, care se bucură de fiecare dată când televiziunile sunt amendate de către CNA pentru anumite afirmaţii pe care le fac invitaţii şi fac trafic, în acelaşi timp, de pe urma ştirilor privind amenzile acordate, au probleme când vine vorba de moderarea comentariilor de pe site-urile pe care le dețin. Astfel, deși se laudă că verifică cu strictețe modul în care oamenii comentează la diferite postări, în fapt lasă la liber mesajele pline de înjurături.

Ultimul exemplu vine dintr-un articol publicat pe site-ul Pagina de Media, deținut de Petrișor Obae, în care prezentată informația privind amenda primită de Times New Roman de la CNCD pentru un articol ce o viza pe iubita lui Liviu Dragnea. 

În rubrica de comentarii apare o înjurătură la adresa lui Alex Dona, Managing Partner TNR, iar în ciuda faptului că acest comentariu este marcat ca şi cum ar fi fost moderat, el apare în totalitate, inclusiv cu înjurătura adresată de respectivul utilizator.

În acest sens, ne întrebăm cum agenţiile de publicitate consideră site-ul Pagina de media un site premium pe această nișă, o nişă care şi aşa este restrânsă (doar câţiva publicitari şi famiile redactorilor de aici).

Citeşte mai multe despre:   CNA,   Times New Roman,   Petrisor Obae