Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Depozitele de gaze pentru IARNĂ sunt pline. ANRE: 'Stocul realizat, mai mare decât valoarea obligatorie stabilită'

Depozitele de gaze pentru IARNĂ sunt pline. ANRE: 'Stocul realizat, mai mare decât valoarea obligatorie stabilită'

Un articol de: B1.ro - 31 Oct 2019, 14:23
Foto: pixabay.com Eveniment

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) anunță, joi, că s-au făcut stocuri de gaze pentru iarnă. În acest moment, stocurile reprezintă circa 96% din capacitatea de stocare la nivel național.

Anunțul vin în contextul în care meteorologii anunță o iarnă grea, iar Rusia amenință cu sistarea trazitului de gaze prin Ucraina.

La această dată, furnizorii au înmagazinat cca 30.500.000 MWh (2,877 miliarde mc), cu 30% mai mult decât stocul minim total obligatoriu.

Luând în considerare și stocul realizat de SNTGN Transgaz SA, rezultă un stoc total efectiv realizat de 31.473.178 MWh ( 2,969 miliarde mc)  cu 7.174.520 MWh (0,677 miliarde mc) mai mare decât valoarea obligatorie stabilită de ANRE.

PRIMELE IMAGINI DUPĂ DECESUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU! SCENE SFÂȘIETOARE S-AU PETRECUT ÎN FAȚA SALONULUI UNDE CÂNTĂREȚUL ȘI-A DAT SFÂRȘITUL

“Având în vedere că stocul realizat reprezintă cca 96% din capacitatea de stocare existentă la nivel național, considerăm că participanții la piață au înțeles importanța respectării prevederilor legislației în vigoare și a actelor emise de ANRE pentru punerea în aplicare a acestora”, potrivit ANRE.

 

Citeşte mai multe despre:   ANRE
 
Loading...