Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Deputatul Aurelian Mihai a renunţat la greva foamei, după 14 zile de protest

Deputatul Aurelian Mihai a renunţat la greva foamei, după 14 zile de protest

Un articol de: - 30 Sep 2014, 13:42
Eveniment

Deputatul Aurelian Mihai a anunţat, marţi, că a decis să renunţe la greva foamei după 14 zile de protest, având în vedere că propunerea legislativă privind reducerea taxelor consulare a fost retrimisă la comisie, unde va fi dezbătută din nou.

„Ce s-a petrecut în plen acum o jumătate de oră este un pas destul de mare pe care îl face Parlamentul, şi anume modificarea de lege a fost votată de către colegii parlamentari şi propusă pentru a intra pe ordinea de zi, pentru a fi dezbătută în cadrul comisiei, pentru a avea un raport de adoptare. Ca atare, Parlamentul aproape astăzi şi-a spălat jumătate din păcatele pe care, între ghilimele, le-a comis faţă de românii din afara ţării”, a spus deputatul Aurelian Mihai, citat de Mediafax.

El a arătat că, urmare a acestei decizii a plenului Camerei, renunţă la greva foamei, după 14 zile de protest. El a mai precizat că se va interna pentru a-şi face setul de analize necesar şi că va milita în continuare pentru ca românii să se bucure de sprijinul statului român, oriunde s-ar afla.

După ce a vorbit cu jurnaliştii, Aurelian Mihai s-a scuzat pentru a merge să se sprijine de perete, deoarece se simțea rău.

Citeşte mai multe despre:   greva foamei
 
Loading...