Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Descinderi la Centrul ”Sfânta Maria”. Mai mulți angajați, suspectați că îi băteau pe copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă (VIDEO)

Descinderi la Centrul ”Sfânta Maria”. Mai mulți angajați, suspectați că îi băteau pe copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă (VIDEO)

Un articol de: - 23 Iun 2016, 10:21
Descinderi la Centrul ”Sfânta Maria”. Mai mulți angajați, suspectați că îi băteau pe copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă (VIDEO) Foto: reporterntv.ro Eveniment

O anchetă de proporții este în desfăşurare la Centrul Social ”Sfanta Maria”. Angajații sunt acuzați că îi bat pe copii și că fură din mâncarea destinată acestora, informează B1 TV.

19 percheziții au loc la acest centru, dar și în locuințele mai multor angajați.

Anchetatorii susțin că, din 2014 și până în prezent, mai multe nereguli au existat în această instituție. În acest caz vorbim despre rele tratamente aplicate minorilor, abuz în serviciu și delapidare.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

21 de persoane sunt suspectate în acest dosar. Ancheta a fost demarată în urma unui denunț din noiembrie 2014. Cei vizați sunt acuzați că i-au bătut pe copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă și că le-au luat mâncarea ce li se cuvenea.

Descinderi la Centrul ”Sfânta Maria”