Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Deva: Un polițist a fost amenințat cu arma de un om de afaceri, din cauza unui gard

Deva: Un polițist a fost amenințat cu arma de un om de afaceri, din cauza unui gard

Un articol de: B1 TV - 11 Aug 2012, 11:40
Deva: Un polițist a fost amenințat cu arma de un om de afaceri, din cauza unui gard Eveniment

Poliţist ameninţat cu arma. S-a întâmplat la Deva, unde şeful biroului de ordine publică a intrat în conflict cu un om de afaceri. Scandalul a pornit de la o benzinărie pentru care doi fraţi afacerişti nu au autorizaţie de construcţie.

Cei doi afacerişti puşi pe scandal nu au autorizaţie de construcţie a unei benzinării şi nici pentru gardul împrejmuitor pe care totuşi l-au ridicat. Astfel, în momentul în care angajaţii primăriei au venit să demoleze gardul, aceştia au fost primiţi cu ameninţări. Printre ei, şi un poliţist.

“Am fost amenintat de catre proprietarii acestui teren fiindcă li s a adus la cunoștință de către organele din cadrul poliției locale Deva că trebuie să demolăm acel gard, pentru că a fost montat fără autorizație eliberată de către Primăria Deva. În momentul acela, dânsul fiind înarmat cu un pistol, am cerut ajutor în cazul în care voi fi împușcat,” a declarat acesta.

Polițistul a solicitat sprijinul poliției Municipiului Deva, ulterior s-a deplasat la sediul poliției Deva, acolo unde a depus și o plângere scrisă în baza căreia se vor efectua cercetări.

Nemulţumirea celor care locuiesc în zonă a determinat autorităţile locale să suspende autorizaţia de construcţie.

După ore întregi de scandaluri şi ameninţări, gardul a fost demolat. Însă cei doi oameni de afaceri spun însă că nu se vor opri aici. Vor acţiona instanţă decizia primăriei.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Deva,   politist,   arma,   gard