Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dezamăgire și multă tensiune, în Bistrița. Zeci de părinți nu au fost lăsați să intre la festivitatea de absolvire a copiilor lor. O vedetă nu și-a putut vedea fiul. Motivul este ABERANT

Dezamăgire și multă tensiune, în Bistrița. Zeci de părinți nu au fost lăsați să intre la festivitatea de absolvire a copiilor lor. O vedetă nu și-a putut vedea fiul. Motivul este ABERANT

Un articol de: - 25 Mai 2017, 11:46
Dezamăgire și multă tensiune, în Bistrița. Zeci de părinți nu au fost lăsați să intre la festivitatea de absolvire a copiilor lor. O vedetă nu și-a putut vedea fiul. Motivul este ABERANT Eveniment

Dezamăgire și multă tensiune, așa poate fi descrisă atmosfera de miercurui seara, din fața Sălii Polivalente din Bistrița, acolo unde a avut loc festivitatea de absolvire a claselor a XII-a de la Colegiul „Andrei Mureşanu".

Mai mulți părinți au fost ținuți la ușă de jandarmi, care nu i-au mai lăsat să intre, pe motiv că nu mai sunt locuri, potrivit Bistrițeanul.ro.

Chiar dacă aceștia i-au rugat să-i lase să intre în sală, că pot sta și în picioare, important era să-și vadă copiii într-un moment atât de important, aceștia le-au transmis că nu mai au voie să facă acest lucru.

Printre părinții dezamăgiți s-a aflat și creatoarea de modă Tina Olari, care a venit special de la Barcelona, să-și vadă fiul.

„Se pierde un moment unic şi irepetabil... Am sosit azi dimineaţă din Barcelona, special ca să-mi văd fiul la festivitatea de absolvire a liceului... Dezamăgirea este imensă!”, a spus Tina Olari, potrivit sursei citate.

Citeşte mai multe despre:   parinti,   copii,   jandarmi