Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dezvăluire incendiară în emisiunea „Sub semnul întrebării”: Premierul Victor Ponta minte din nou în legătură cu interviul din El Pais
Exclusiv

Dezvăluire incendiară în emisiunea „Sub semnul întrebării”: Premierul Victor Ponta minte din nou în legătură cu interviul din El Pais

Un articol de: - 17 Iul 2012, 20:55
Dezvăluire incendiară în emisiunea „Sub semnul întrebării”: Premierul Victor Ponta minte din nou în legătură cu interviul din El Pais Eveniment

Interviul premierului Victor Ponta acordat publicației spaniole El Pais revine în atenția presei. Primele neconcordanțe au apărut cu privire la demisia premierului în cazul în care urma să se dovedească dacă a plagiat. În timp de jurnaliștii spanioli scriau că Ponta a spus că va demisiona, politicianul infirma acest lucru.

Pentru a lămuri situația, la scurt timp, El Pais a publicat integral înregistrarea interviului cu premierul român, în care se observă clar cum acesta a afirmat că „se va retrage” dacă se va dovedi plagiatul.

Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat marți în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, dovada că premierul spune în continuare lucruri contradictorii cu privire la interviul din El Pais.

Prezent luni într-o emisiune televizată, Victor Ponta a fost din nou întrebat despre acest interviu, fiind rugat să spună ce a declarat de fapt. Uimitor, premierul susține în continuare că nu a declarat că va demisiona, precizând că neînțelegerile au survenit probabil din cauză că a vorbit în engleză cu jurnalistul El Pais. Afirmația este una falsă, întrucât în înregistrarea interviului se observă clar cum premierul vorbește în limba română.

Interviu Ponta -El Pais:

Ponta: Am cerut Comisiei de Etică abilitată de lege, eu am cerut, să verifice teza de doctorat şi sunt convins că se va dovedi că nu am plagiat.
Reporter: Şi dacă Comisia despre care mi-aţi spus dvs decide că a fost plagiată?
Ponta: Atunci ÎN MOD SIGUR MĂ RETRAG!
Reporter: Veţi demisiona?
Ponta: Sigur. Dacă comisia abilitată de lege dă o asemenea decizie, da

Ponta minte în legătură cu interviul din El Pais
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Robert Turcescu,   interviu,   demisie,   limba romana