Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dezvăluiri despre Klaus Iohannis: Președintele ales era un profesor autoritar, dar just

Dezvăluiri despre Klaus Iohannis: Președintele ales era un profesor autoritar, dar just

Un articol de: B1 TV - 25 Noi 2014, 10:25
Dezvăluiri despre Klaus Iohannis: Președintele ales era un profesor autoritar, dar just Foto: atacdebuzau.ro Eveniment

Dezvăluiri din trecutul preşedintelui ales. Elevii şi colegii lui Klaus Iohannis povestesc că preşedintele ales al României era un profesor de fizică autoritar, dar just şi un om sobru care nu se enerva niciodată pe elevii săi. În acelaşi timp, foştii săi colegi de clasă isi amintesc că pe vremea când era elev, Iohannis era întotdeauna printre cei mai buni din clasă, dar niciodată primul.

Klaus Iohannis a fost 14 ani profesor de fizică la şcoli şi licee din judeţul Sibiu, înainte de a deveni primar al municipiului. Una dintre fostele sale eleve de la liceul Brukenthal, Andreea Fuşle l-a descris pe preşedintele ales al României în postura sa de dascăl.

„Era un om sobru, autoritar, dar nu deborda de duritate, aşa cum ar putea părea. Ne mai scotea afară de la ore dacă făceam gălăgie, dar limbajul era mai mult ca o invitaţie, decât ca un reproş. Nu s-a enervat niciodată pe noi, deşi nu toţi eram buni la Fizică. Era foarte corect. Nu umfla notele, dar nici nu te pedepsea inutil. Cât luai, atât meritai. Mie nu prea mi-a dat sub 8, dar nici peste 9. Astea erau notele mele", a povestit Andreea Fușle, o fostă elevă a lui Iohannis.

În acelaşi timp, foştii săi colegi de clasă, povestesc despre Iohannis că era un elev silitor.

"Era unul dintre cei mai buni din clasă, dar nu primul la medii. Avea în faţa lui câteva fete pe care nu le putea depăşi pentru că învăţau şi la nişte materii care pe el nu-l atrăgeau. A fost tot timpul cam al patrulea. Cel mai mult m-a impresionat că stătea după cursuri să dea meditaţii gratis copiilor din clasele mai mici, lucru pe care azi nu-l mai face nimeni", a afirmat Carmen-Reich Sander .

Citeşte mai multe despre:   dezvaluiri,   Klaus Iohannis,   profesor