Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Da, e adevărat, a apărut: Misterul dispariției Elodiei Ghinescu a fost în sfârșit rezolvat! Ce s-a întamplât, de fapt!

Da, e adevărat, a apărut: Misterul dispariției Elodiei Ghinescu a fost în sfârșit rezolvat! Ce s-a întamplât, de fapt!

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 08:18
Da, e adevărat, a apărut: Misterul dispariției Elodiei Ghinescu a fost în sfârșit rezolvat! Ce s-a întamplât, de fapt! Eveniment

Anchetatorii vorbesc  pentru prima dată deschis despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea dispariției Elodia Ghinescu, la 11 ani de la dispariția avocatei.

Comisarul șef Vasile Viorel susține că noi date au ieșit la iveală odată cu ultimele urme de sânge care au fost descoperite în apartamentul conjugal, cu ajutorul unor dispozitive de ultimă generație.

”Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. Ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretelui s-a mai aplicat un strat de glet și un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus al concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor între pat și perete”, a declarat comisarul șef Vasile Viorel.

De asemenea, anchetatorii bănuiesc că arma crimei ar fi pistolul lui Cristian Cioacă.

Citeşte mai multe despre:   Elodia Ghinescu,   Cristian Cioacă