Dezvăluiri GROAZNICE: Un bărbat din Iași și-a bătut și și-a violat fiica în repetate rânduri! Tânăra are probleme psihice

Dezvăluiri GROAZNICE: Un bărbat din Iași și-a bătut și și-a violat fiica în repetate rânduri! Tânăra are probleme psihice
Foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Răducăneni, județul Iași, a fost reținut pentru că și-a violat și și-a lovit în mod repetat fata în vârstă de 27 de ani, care are probleme psihice, relatează Libertatea.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNĂCIUNILE DIN FOLCLORUL ROMÂNESC! CUM ARATĂ COMPLET DEZBRĂCATE! (FOTO NECENZURAT)

Poliția ajungea la o casă din Răducăneni pe 22 martie, acolo unde avusese loc un conflict între un tată și fiica lui. Totuși, cercetările au scos la iveală câteva detalii înfiorătoare.

REPEDE CLICK AICI: CUM ARATĂ DEZBRĂCATE CELE MAI CUNOSCUTE VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU ÎNGRĂȘAT ENORM ÎN ULTIMII ANI!

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca din anul 2017 și până pe data de 22 martie, tânăra a fost violată în repetate rânduri de tatăl ei. Prin constrângere, bărbatul a întreținut cu ea raporturi sexuale normale. De precizat este faptul că tânăra are probleme psihice”, a precizat o sursă din cadrul anchetei pentru bzi.ro.

IMAGINI FIERBINȚI CU BIANCA DRĂGUȘANU DEZBRĂCATĂ COMPLET! FOTOGRAFIILE XXX AU AJUNS PE INTERNET

Libertatea notează că fata a fost dusă la un control la IML pentru a se verifica dacă cele acuzate sunt reale. Gheorghe Bulai este cercetat acum într-un dosar penal pentru viol în formă continuată. Pe data de 15 aprilie, bărbatul a fost testat cu aparatul poligraf și a recunoscut că a întreținut relații intime cu fiica sa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe