Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dezvăluiri șocante! Ambulanța București garanta plata creditelor la bancă pentru firma patronată de prietenul directoarei Alis Grasu (VIDEO)

Dezvăluiri șocante! Ambulanța București garanta plata creditelor la bancă pentru firma patronată de prietenul directoarei Alis Grasu (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Iul 2016, 09:19
Dezvăluiri șocante! Ambulanța București garanta plata creditelor la bancă pentru firma patronată de prietenul directoarei Alis Grasu (VIDEO) foto: viata-medicala.ro Eveniment

Dezvăluiri incredibile despre afacerile făcute de conducerea Ambulanţei. Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor, Ambulanța București Ilfov a garantat credite bancare pentru o firmă de reparații a mașinilor, și asta chiar cu banii din bugetul public, arată B1 TV.

Potrivit surselor citate de Gazeta Sporturilor, decizia pentru închieierea contractului ar fi fost luată chiar de către directorul Alis Grasu.

"Este vorba despre societatea Ambulanța București-Ilfov, care, în 2014, la începutul anului, semnează un contract pentru servicii reparații auto cu o firmă, iar după 3 luni societatea respectivă preia creditele de la una dintre băncile din România făcute de această firmă, în valoare de 100.000 de euro. Deci practic, Ambulanța se obligă să plătească ratele de la bancă ale acestei firme private, firmă cu care în anii următori mai semnează vreo 4 contracte", a explicat Mirela Neag, jurnalist GSP.

"De drept și de fapt cred că este vorba de o înțelegere greșită a unor lucruri absolut legale. Ambulanța nu are calitatea de girant și din punct de vedere nu are obligația achitării creditului dacă relația contractuală încetează sau dacă firma nu efectuează reparații conform contractului. Banca a notificat Serviciul de Ambulanță să facă plata în contul deschis pentru nume Cars Tunning la banca respectivă, cont asupra căruia cărora banca a instituit o ipotecă imobiliară pentru a avea prioritate la recuperarea eventualelor obligații ale Cars Turnning față de alte obligații pe care acesta le-ar datora unor terțe persoane. Orice persoană care a avut legătură cu o bancă, din postura de reprezentant al unei persoane juridice. Dacă acesta nu ar mai fi avut contract cu noi, nu aveam absolut nicio obligație de a continua plata către bancă. Noi nu făceam decât să virăm către bancă aceste sume în loc de Cars Tunnig, sume care li se datorau în contracte câștigate prin licitatație deschisă, licitație cu două faze, faza de deschidere și faza electronică", a explicat Alis Grasu.

Ambulanța București garanta plata creditelor la bancă pentru firma patronată de prietenul directoarei Alis Grasu

 

Citeşte mai multe despre:   plata,   credite,   Bancă,   firma