Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sebastian Ghiţă: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Băsescu

Sebastian Ghiţă: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Băsescu

Un articol de: - 27 Mar 2018, 21:34
Sebastian Ghiţă: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Băsescu Eveniment

Sebastian Ghiţă a afirmat în episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia că Elena Udrea a fost o ţintă permanentă a serviciilor secrete pentru că aceasta reprezenta "un canal parelel de informare" pentru preşedintele Traian Băsescu.

"Cred că nu a fost lăsată încă din primul an, când era consilier la Cotroceni. Serviciile au încercat să separe raporturile lor cu preşedintele de raportul lor cu Elena Udrea, şi au şi lucrat constant, continuu la îndepărtarea Elenei Udrea de preşedinte. O considerau un pic toxică. Atunci, în primul an, în 2005, a fost o campanie de presă, a apărut în fustiţă..., aia a fost o campanie a serviciilor de a o trimite pe blondă la plimbare. 

Elena era o sursă de zgomot câteodată valid, câteodată invalid, serviciile o propuneau pe Kovesi, ea o propunea pe Bica, că mergea cu ea la shopping. Elena se constituise într-un canal paralel de informare a preşedintelui. Uneori Elena era manipulată prin oraş, uneori fără să îşi dea seama, câteodată chiar de către servicii, alteori era cumparată sau plătită şi se ducea la preşedinte şi spunea diverse lucruri, alteori zicea lucruri adevărate, afla că un ministru fură. Uneori Elena Udrea era folosită", a explicat Sebastian Ghiţă în interviu.

De altfel, Sebastian Ghiţă a afirmat şi în episodul anterior că el crede că SRI prin Florian Coldea a fost implicat în operaţiunea pozelor cu Elena Udrea şi Alina Bica la Paris.

"E greu să te fereşti de SRI, să nu ştie SRI-ul ceva. Doar Bica şi cu Udrea erau naive. Udrea credea că dacă o pune pe Alina Bica şefă la DIICOT şi-a luat o procuratură pe persoană fizică şi fac arestări, vând dosare, iau dosare, pun dosare. Totuşi, într-un stat serios nu poţi lăsa pe cineva să tranzacţioneze dosare", a spus Sebastian Ghiţă.

   

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita,   Traian Basescu,   Elena Udrea