Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dialog halucinant între directorul unui spital de psihiatrie și o angajată: „Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa!” (VIDEO)

Dialog halucinant între directorul unui spital de psihiatrie și o angajată: „Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa!” (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 05 Mai 2021, 10:23
Dialog halucinant între directorul unui spital de psihiatrie și o angajată: „Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa!” (VIDEO) Captură Video - B1 TV Eveniment

Limbaj halucinant al unui director de spital. Managerul Spitalului de Psihiatrie din Dragoeşti, judeţul Vâlcea, a fost înregistrat cum înjură şi ameninţă o angajată a unităţii medicale. Doctorul cu pricina conduce spitalul de 16 ani. Nu este la prima abatere de acest fel, informează B1 TV în Matinalul orei 10.00, prezentat de Ștefan Pășcuță.

 

Directorul de spital Edward Stanca își înjură și amenință angajații

 

Edward Stanca, director Spitalul de Psihiatrie din Drăgoeşti: „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa! Handicapato! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc în picioare! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc efectiv în picioare!”

Angajată a Spitalului de Psihiatrie din Drăgoeşti: „Să-mi spuneţi de ce mă jucaţi în picioare?”

Director: „De ce te joc?”

Angajată: „Să nu daţi în mine!”   

Director: „Marş, jigodia dracu'! Dau în tine... Şi pe Mustaţă ţi-l… Vă toc pe amândoi şi pe fii-ta o dau la albanezi!”

Angajată: „Vai de capul meu...!”.S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acest dialog şocant a fost făcut public de jurnaliștii publicației ziarulvalcea.ro. Schimbul de replici are loc între managerul Spitalului de Psihiatrie din Dragoești, județul Vâlcea, medicul Edward Stanca, și o angajată a aceleiași unități medicale. 

Managerul, de profesie medic de familie, nu ar fi la prima abatere de acest gen. Ba chiar ar fi renumit printre angajații spitalului pentru temperamentul său şi scandalurile frecvente în care este implicat.

Legat de recentul dialog, directorul Edward Stanca spune că incidentul ar fi avut loc în trecut și că lucrurile s-au clarificat între timp, informează jurnaliștii de la  Gazeta Vâlceană. 

Medicul mai susţine că respectiva înregistrare ar fi ajuns pe mâinile cuiva care doreşte să-i facă rău. 

Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea. Medicul Edward Stanca conduce unitatea medicală de 16 ani.  
 

Citeşte mai multe despre:   Edward Stanca,   jigniri,   amenintari,   injurii,   spital de psihiatrie,   Valcea