Mașinile diesel sunt interzise oficial: Veste bombă pentru trei milioane de mașini din România. Pe unde nu mai au voie să circule românii…

Mașinile diesel sunt interzise oficial: Veste bombă pentru trei milioane de mașini din România. Pe unde nu mai au voie să circule românii...

Şoferii care au maşini dieselau motive serioase de îngrijorare.
Tot mai multe ţări vest europene au impus sau intenţionează să impună restricţii pentru maşinile care merg cu motorină.
Comisia Europeană ar putea sesiza Curtea Europeană de Justiţie în cazul României şi pentru alte 8 ţări dinUE, din cauza poluării.

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! RAMONA GABOR, DEZMĂŢ TOTAL ÎN DUBAI! IRINEL COLUMBEANU A TURBAT CÂND A VĂZUT IMAGINILE! ASTA DA BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Germaniaa decis, recent, că primăriile a două oraşe ale ţării pot impune interdicţii de circulaţie pentru maşinile diesel, ceea ce ar putea crea un precedent şi pentru celelalte state europene.

IMAGINI DE INFARCT CU CARMEN DE LA SĂLCIUA! INCREDIBIL CE A FĂCUT GOALĂ ÎN BAIE! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

Din numărul total de 6 milioane de autoturisme din România, aproape jumătate au motor diesel.

Principalul motiv pentru care românii aleg maşini diesel e consumul redus. Problema este că noxele emise de acestea sunt extrem de poluante şi fac aerul aproape irespirabil.

CUTREMUR ÎN LUMEA MANELELOR! LACRIMI PENTRU NICOLAE GUȚĂ! S-A AFLAT TOTUL DESPRE CANCERUL LA GÂT GALERIE FOTO)

„Aceste particule sunt de fapt niste molecule de carbon cu un înveliş de hidrocarburi aromatice şi oxizi metalici. Şi acestea s-a demonstrat faptul că au potenţial cancerigen”, afirmăCristian Bucur, director tehnicRAR, potrivit digi24.ro.

Acesta este şi motivul pentru care Executivul comunitar se gândeşte serios să ia măsuri pentru a reduce numărul maşinilor care dăunează mediului.
„Nu cred că va exista o interzicere totală şi bruscă a acestor vehicule”, considerăCristian Bucur.

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! VALENTINA PELINEL I+A SPUS ADIO! A VĂZUT IMAGINILE SCANDALOASE CU CRISTI BORCEA! E ŞOCUL ANULUI! (GALERIE FOTO)

Romaa anunţat deja că va interzice maşinile diesel în 2024.
ÎnLondra, şoferii maşinilor diesel mai vechi de 11 ani trebuie să plătească o taxă suplimentară. Parisul vrea şi el să interzică circulația mașinilor diesel înregistrate înainte de 2005.
Madridul şiAtenaau anunţat că intenţionează să interzică accesul automobilelor diesel începând din 2025.

Urmăriți B1TV.ro și pe