Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Directoarea unei școli din Constanța a fost demisă: Femeia trimisese o fetiță de 11 ani acasă pentru că purta o fustă cu model și încălca regulamentul

Directoarea unei școli din Constanța a fost demisă: Femeia trimisese o fetiță de 11 ani acasă pentru că purta o fustă cu model și încălca regulamentul

Un articol de: - 14 Oct 2015, 13:23
Directoarea unei școli din Constanța a fost demisă: Femeia trimisese o fetiță de 11 ani acasă pentru că purta o fustă cu model și încălca regulamentul Foto: ziaruldeiasi.ro Eveniment

Directoarea școlii care a trimis acasă o elevă pe motiv că fusta pe care o purta avea un model și astfel încălca regulamentul a fost demisă.

Profesoara de biologie a Şcolii Gimnaziale "Viceamiral Ioan Murgescu" din Valu lui Traian a dat afară din școală o elevă și a jignit-o pe mama fetiței care mersese să îi ceară explicații, pe motiv că fata ei fusese expusă unor riscuri inutile.

În apărarea sa, directoarea a susţinut că nu era prima dată când eleva venea la ore cu o altă fustă decât cea de la uniformă, încălcând astfel regulamentul şcolii, şi că din acest motiv fusese avertizată chiar cu o zi înainte de producerea incidentului, potrivit Mediafax.

Însă, nu de aceeași părere au fost și inspectorii școlari care au decis să îi închidă contractul de management şi înlocuirea cu un alt cadru didactic din instituţie.

"În urma incidentului de la Şcoala Gimnazială «Viceamiral Ioan Murgescu» Valu lui Traian, din data de 8 octombrie 2015, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa a decis încetarea detaşării în interesul învăţământului din funcţia de director a doamnei Elena Preda, începând cu 14 octombrie 2015. Cu aceeaşi dată, domnul Ionel Dedu, profesor de matematică la Şcoala Gimnazială «Viceamiral Ioan Murgescu» Valu lui Traian, a fost numit prin detaşare în interesul învăţământului în funcţia de director", potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar.

Citeşte mai multe despre:   scoala,   Stiri Constanta