Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Directoarea unei școli din Constanța, acuzată că îi lovește și îi jignește pe elevi

Directoarea unei școli din Constanța, acuzată că îi lovește și îi jignește pe elevi

Un articol de: - 04 Noi 2014, 15:19
Directoarea unei școli din Constanța, acuzată că îi lovește și îi jignește pe elevi Eveniment

Directoarea unei școli din comuna Corbu, județul Constanța, este acuzată că îi lovește și îi jignește pe copii. Cazul a fost expus de părinții unor elevi de clasa a IV-a de la Școala ”Gheorghe Lazăr”, într-o scrisoare pe care au trimis-o jurnaliștilor, prin email.

Aceștia spun că în 23 octombrie, pentru că în clasă ar fi fost gălăgie, învățătoarea Elena Badea i-a lovit pe toți copiii cu rigla peste palme.

”Astfel, au fost bătuți toți elevii clasei a IV-a B, la rând, cu rigla peste palme, în țipetele și urletele isterice ale doamnei, care îi împroșca cu apelative jignitoare precum idioți, tampiți, proști. Doamna Elena Badea (...) a recidivat în utilizarea de expresii jignitoare similare celor menționate mai sus și a bătut de nenumărate ori diverși elevi ai clasei, din motive închipuite și doar de dânsa știute. Chiar dacă loviturile au fost mai mult sau mai puțin dureroase, elevii au fost foarte speriați de comportamentul nervos și agresiv al doamnei învățătoare. După cum știm și noi ca părinți, legea educației nu dă dreptul niciunui cadru didactic să lovească elevii, să-i insulte și să-i jignească. (...) De altfel, doamna învățătoare Elena Badea și-a schimbat radical atitudinea de când este director, manifestând un comportament violent și față de elevii altor clase”, se menționează în documentul citat de Mediafax.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa au precizat că până în prezent nu a fost depusă nicio sesizare sau plângere în legătură cu acest caz, dar că va fi declanșată o anchetă la Şcoala Gimnazială ”Gheorghe Lazăr”.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Constanta