Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Oficiile poştale arată JALNIC! O recunoaşte chiar Directorul Poştei Române: Şi nouă ne este RUŞINE de ele...

Oficiile poştale arată JALNIC! O recunoaşte chiar Directorul Poştei Române: Şi nouă ne este RUŞINE de ele...

Un articol de: B1.ro - 09 Noi 2018, 20:19
Oficiile poştale arată JALNIC! O recunoaşte chiar Directorul Poştei Române: Şi nouă ne este RUŞINE de ele... Eveniment

Starea jalnică în care au ajuns să arate multe dintre oficiile poştale din ţară este recunoscută inclusiv de către conducerea poştei Române.
Deşi promite că de anul viitor se vor face investiţii majore, Directorul general al Poştei Române, Mircea Tudosie, spune că şi lui îi este ruşine de cum arată oficiile instituţiei pe care o conduce. 

„Acum bugetăm şi în curând o să..., în premieră, o să aliniem un buget pe minim doi ani de zile, ceea ce nu s-a mai întâmplat în Poşta Română. O mare parte din buget va fi direcţionată către modernizarea acestor oficii poştale, de care şi nouă ne este ruşine”, a spus Tudosie, potrivit news.ro.

El a anunţat că va fi lansat un „manual de indentitate al Poştei Române”, care va include standardele după care va fi modernizat fiecare sediu.
„Am semnat un document pentru un manual de identitate al Poştei Române. Vom şti exact cum trebuie să arate un oficiu poştal, astfel încât fiecare client când intră, şi cu ochii închişi, să ştie că în stânga are casierie, în dreapta e ghişeu de vamă, în faţă este un ghişeu de prestaţii poştale generale, aşa vor arăta fiecare dintre ghişeele noastre poştale”, a spus Tudosie.

El a mai anunţat că de anul viitor vor fi lansate servicii în premieră pentru Poşta Română, precum cele imobiliare, schimbul valutar, servicii financiare exclusive, dar şi un card de pensii.

 


 

Citeşte mai multe despre:   Posta Romana,   Mircea Tudosie