Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Director al unui spital din Constanța, acuzat de malpraxis: Medicul a uitat instrumentele într-o pacientă (VIDEO)

Director al unui spital din Constanța, acuzat de malpraxis: Medicul a uitat instrumentele într-o pacientă (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Noi 2018, 19:36
Director al unui spital din Constanța, acuzat de malpraxis: Medicul a uitat instrumentele într-o pacientă (VIDEO) Foto: libertatea.ro Eveniment

Revoltă la spitalul militar din Constanţa. Medicii s-au săturat să mai repare şi să mai ascundă greşelile medicului Gheorghe Ștefan care a pus viaţa unor pacienţi în pericol din cauză că a greşit nişte intervenţii chirurgicale. De exemplu, cel care deține chiar funcția de director medical al Spitalului Militar a uitat două foarfece în abdomenul unei paciente de 61 de ani, iar în cazul alteia a greşit operaţia, motiv pentru care  femeia şi-a pierdut un rinichi, informează Libertatea. Şi sunt doar două cazuri despre care vorbesc medicii.

Unul dintre cazuri a avut loc la începutul acestui an. Atunci o pacientă de 65 de ani a fost operată de directorul medical al Spitalului Militar din Constanţa, Gheorghe Ştefan.

Doar că operaţia s-a transformat într-un coşmar. Medicul a greşit intervenţia, iar femeia a făcut o hemoragie internă.

A fost salvată doar după ce a fost adusă în Bucureşti şi operată de un alt medic. A pierdut însă un rinichi.

Cel de al doilea caz este mai vechi însă medicii din Spitalul Militar au decis să vorbească abia acum. De această dată, acelaşi Gheorghe Ştefan a uitat două foarfeci în abdomenul unei alte femei.

”Pacienta care s-a operat în ianuarie și care și-a pierdut un rinichi din cauza intervenției greșite făcute de Gheorghe Ștefan a contactat un avocat. (...) La fel s-a întâmplat și în anul în care a uitat cele două foarfece în pacientă, deci cu o lună înainte de acea intervenție el a suferit un infarct, a fost operat la București și după practic a revenit la muncă și a continuat să opereze nefiind refăcut medical”, a declarat jurnalista Mirela Neag. 

Medicii din Spitalul Militar spun că Gheorghe Ştefan a operat în ambele cazuri fără să fie apt de muncă. 

”Totul a început de la faptul că medicul a suferit o intervenție în luna septembrie, a avut o dezlipire de retină și practic cu ochiul stâng nu mai vedea nimic, a continuat să opereze. S-a operat la București și el după trei zile a operat chiar dacă vederea se recuperează după o lună de zile.

Nimeni nu l-a evaluat pe medic care continuă sa opereze chiar dacă ar trebuie să nu o facă și ca mărturie stau și cazurile de malpraxis pe care le-am descoperit, pe care ni le-au confirmat pacienții și cadrele medicale”, a mai spus Mirela Neag. Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Constanta