Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Directorul general adjunct al Apa Nova, despre perchezițiile DNA: Nu cunosc care e legătura domnului Costin Berevoianu cu contractele solicitate de procurori (VIDEO)

Directorul general adjunct al Apa Nova, despre perchezițiile DNA: Nu cunosc care e legătura domnului Costin Berevoianu cu contractele solicitate de procurori (VIDEO)

Un articol de: - 24 Sep 2015, 10:12
Directorul general adjunct al Apa Nova, despre perchezițiile DNA: Nu cunosc care e legătura domnului Costin Berevoianu cu contractele solicitate de procurori (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Epsică Chiru, directorul general adjunct al Apa Nova, a declarat joi, în urma perchezițiilor procurorilor DNA la sediul central al instituției, că au fost cerute anumite documente din perioada 2008 - 2015.

"S-au prezentat doi procurori DNA Ploiești solicitând documente contractuale. Instituția le va face publice în mod transparent. Documentele solicitate sunt din perioada 2008 - 2015", a declarat Chiru.

Odată cu perchezițiile de la sediul central al Apa Nova, procurorii efectuează verificări și la Primăria Capitalei și la cea a Sectorului 1. (Detalii AICI)

Întrebat care este legătura Apa Nova cu perchezițiile care sunt efectuate și la sediul Primăriei Capitalei, Chiru a precizat că "Apa Nova are un contract de concesiune pentru serviciile de alimentare cu apă și de canalizare pentru locuitorii municipiului București".

Referitor la posibila legătura cu Costin Berevoianu, directorul a susținut că "a fost consilierul lui Oprescu pe probleme de unități publice" și că "nu cunosc care e legătura domnului Costin Berevoianu cu contractele solicitate de procurori".

"Nu se fac verificări în birouri. Au fost invitați în una dintre sălile de întâlniri și așteaptă documentele", a încheiat Chiru.

Directorul general adjunct al Apa Nova, despre perchezițiile DNA


Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   perchezitii