Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Directorul general adjunct al ROMATSA, Florin Cârnu: Am reușit să încheiem negocierile. Greva generală anunțată pentru mâine nu va mai avea loc (VIDEO)

Directorul general adjunct al ROMATSA, Florin Cârnu: Am reușit să încheiem negocierile. Greva generală anunțată pentru mâine nu va mai avea loc (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 19:36
 Directorul general adjunct al ROMATSA, Florin Cârnu: Am reușit să încheiem negocierile. Greva generală anunțată pentru mâine nu va mai avea loc (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Directorul general adjunct al ROMATSA, Florin Cârnu, a declarat luni seara că negocierile s-au încheiat cu bine după câteva zile încărcate de tensiune, informează B1 TV.

În final, a fost încheiat un contract colectiv de muncă, având în vedere că patronatele și sindicatul au ajuns la un consens.

”Pot să vă asigur că după câteva zile și nopți aproape pline de negocieri încărcate de tensiuni, am reușit în final să încheiem negocierile. Avem acum un contract colectiv de muncă.
Ca urmare, greva generală anunțată pentru mâine nu va mai avea loc. Vom putea să continuăm cu activitatea noastră în condiții normale”,
a declarat Florin Cârnu.

”Totodată, țin să precizez că operațiunile ROMATSA privind furnizarea serviciilor de navigație aeriană se desfășoară normal și vom putea și de aici înainte să continuăm o activitate a noastră în condiții normale. EUROCONTROL-ul a fost anunțat cu privire la această chestiune. Am avut astăzi două teleconferințe, în pregătirea contingenței pentru situația în care nu finalizam negocierile într-un mod conform obiectivelor pe care le-am avut, iar dânșii au luat măsuri să planifice activitățile în așa fel încât activitatea în spațiul aerian să se desfășoare în siguranță. În momentul de față, i-am anunțat că vom funcționa la capacitate maximă și nu vor fi restricții de zbor în spațiul aerian", a mai spus acesta.

Directorul general adjunct al ROMATSA, Florin Cârnu: Am reușit să încheiem negocierile. Greva generală anunțată pentru mâine nu va mai avea loc


Citeşte mai multe despre:   Romatsa