Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Directorul Metrorex, Aurel Radu, la mare cu mașina de serviciu

Directorul Metrorex, Aurel Radu, la mare cu mașina de serviciu

Un articol de: B1 TV - 17 Aug 2013, 10:51
Directorul Metrorex, Aurel Radu, la mare cu mașina de serviciu Eveniment

Şeful de la Metrorex a plecat la mare cu maşina de serviciu. Directorul general Aurel Radu nu are nicio maşină personală potrivit declaraţiei de avere, iar pe litoral a ajuns în interesul bucureştenilor într-o ţinută lejeră, mai exact în cămaşă şi pantaloni scurţi. Ţinuta i-a dat curaj şi a făcut schimb de numere de telefon cu o domnişoară.

La cei 52 de ani ai săi, directorul Metrorex Aurel Radu are o avere care abundă în terenuri în zone de lux ale Capitalei sau în bijuterii de sute de mii de euro. Nu are însă maşină, potrivit datelor cuprinse de declaraţia de avere. Lucru ce nu l-a împiedicat pe şeful de la metroul bucureştean să plece la mare cu o maşină de lux chiar a instituţiei pe care o conduce. Îmbrăcat în pantaloni scurţi şi cămaşă, Radu a afişat o mimică deloc tristă, dacă este să ţinem cont de problemele serioase cu care se confruntă Metroul. Surprins pe Autostrada Soarelui, directorul Radu a intrat în dialog într-o benzinărie cu o domnişoară. Vizibil emoţionat şeful Metrorex a şi pus-o pe loc de-o afacere importantă şi a făcut schimb de numere de telefon cu aceasta.

Nu este însă singura escapadă a directorului Aurel Radu în vreme ce lucările la metroul din Drumul Taberei bat pasul pe loc. La începutul anului, s-a distrat în staţiunea de lux Courchevel, din Alpii francezi. Şi-a şi permis luxul dacă ţinem cont că are trecute în declaraţia de avere bijuterii în valoare de 200.000 de euro,  şapte terenuri în zone de lux ale Capitalei, o vilă, un apartament şi 100.000 de dolari în cont.

Şeful Metrorex a precizat că a fost pe litoral în interes de serviciu într-o discuţie cu jurnaliştii de la Evenimentul Zilei.

DIRECTORUL METROREX, ÎN DISCUŢIE CU JURNALIŞTII

Aţi plecat în interes de serviciu?

Da, în interes de serviciu.Chiar dacă e zi liberă?

Da, am acceptul Consiliului de Administraţie.

 

Şi cine v-a semnat delegaţia?

Eu mi-am semnat-o!

 

Ce legătură are Metroul din Bucureşti cu Constanţa?

Ştiţi ce se întâmplă?  (Astăzi n.r.) trebuie să fiu pe şantier…

 

Care şantier, în Drumul Taberei?

Da, în Drumul Taberei. Şi directorii mei sunt în concediu. Aşa că m-am dus eu la ei că aveam nevoie de acordul lor. Să semnăm nişte documente. Oricum am băgat eu benzină, că nu se dau decât două plinuri pe lună la director…Să înţelegem că mâine reîncepeţi lucrările în Drumul Taberei?

Da! Dar staţi, că tot timpul s-a lucrat la Metrou. Acum, însă, s-au aprobat 400 de milioane din fonduri europene şi încep să lucreze toţi, Astaldi şi ceilalţi.

Așa a încheiat optimist conversaţia cu jurnaliştii Aurel Radu, nu înainte de a le spune că tânăra cu care a vorbit în benzinărie nu este angajata Metrorex.

Informaţia celor 400 de milioane de euro alocaţi lucrărilor metroului din Drumul Taberei a fost negată de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Eveline Croitoru. Aceasta a declarat săptămâna trecuită că abia se lucrează la proiectul pentru care trebuie să vină finanţarea.

Citeşte mai multe despre:   Metrorex