Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Discuții eșuate la Ministerul Sănătății: Protest al medicilor anunțat marți, 1 septembrie, la care vor participa circa 1.500 de persoane (VIDEO)

Discuții eșuate la Ministerul Sănătății: Protest al medicilor anunțat marți, 1 septembrie, la care vor participa circa 1.500 de persoane (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 18:44
Foto: B1 TV Eveniment

Discuțiile de luni dintre Ministerul Sănătății și sindicaliștii din sistemul medical au eșuat, așa că marți, 1 septembrie, va avea loc un protest în fața Guvernului, la care vor participa în jur de 1.500 de persoane, informează B1 TV.

Sindicaliștii de la Cantacuzino au precizat că printre subiectele abordate în cadrul acestei întrevederi au fost grila de salarizare și legea coplății.

Până în prezent, tot ceea ce au reușit cele două tabere a fost să ”dea cărțile pe masă”, potrivit sindicaliștilor, care s-au prezentat la Minister cu tot felul de documente pentru a arăta diferența de salarizare dintre țara noastră și țările europene.

De partea cealalată, reprezentanții din Ministerul Sănătății au vorbit despre constrângerile la care sunt supuși în momentul de față.

”Sincer îmi este greu să cred în clipa de față că se vor schimba niște lucruri în mod radical”, a spus unul din reprezentanții sindicaliștilor.

Mitingul de marți se va desfășura între orele 09:00-16:00.


Discuții eșuate la Ministerul Sănătății: Protest al medicilor anunțat marți, 1 septembrie, la care vor participa circa 1.500 de persoane

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Sanatatii
 
Loading...