Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dispozitiv de urmărire găsit în maşina preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie

Dispozitiv de urmărire găsit în maşina preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie

Un articol de: - 22 Aug 2013, 12:16
Dispozitiv de urmărire găsit în maşina preşedintelui Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie Foto: evz.ro Eveniment

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a sesizat DGIPI şi SRI, după ce şoferul lui a descoperit un dispozitiv de urmărire în maşina pusă la dispoziţia organizaţiei sindicale de MAI.

Iulian Surugiu a precizat că dispozitivul de urmărire prin GPS, descoperit în urmă cu două zile de şoferul lui, era montat în spatele rezervorului autoturismului care aparţine Ministerului Afacerilor Interne, potrivit Mediafax.

"Am întrebat un coleg de la DGIPI ce este şi mi-a explicat că este un dispozitiv de urmărire prin GPS. Nu cred că aparatul a fost montat de prea multă vreme, pentru că acumulatorul are o autonomie de numai două săptămâni. Sper ca cei care l-au pus să vină şi să şi-l recupereze, pentru că îl au pe inventar, iar un astfel de dispozitiv costă cam 300 de euro", a declarat Iulian Surugiu.

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie a spus că nu înţelege motivele pentru care "este urmărit de servicii", în condiţiile în care nu se consideră un personaj "periculos" pentru Mnisterul Afacerilor Interne.

Citeşte mai multe despre:   masina,   SRI,   MAI