Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DNA anunță că în luna ianuarie au fost condamnaţi definitiv 39 de inculpaţi în dosare de corupţie

DNA anunță că în luna ianuarie au fost condamnaţi definitiv 39 de inculpaţi în dosare de corupţie

Un articol de: George Lupu - 23 Feb 2021, 13:42
DNA anunță că în luna ianuarie au fost condamnaţi definitiv 39 de inculpaţi în dosare de corupţie Eveniment

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) anunță că în luna ianuarie au fost condamnaţi definitiv 39 de inculpaţi în dosare de corupţie. Aceștia au primit condamnări între opt ani și șase luni de închisoare și amenzi penale de 30.000 de lei, prin 10 hotărâri judecătorești definitive.

Între cei condamnați definitiv figurează persoane judecate în dosarul “Mită la Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor” (președinte, directori și inspectori sanitari veterinari).

“Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

În acest fel, D.N.A. răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare”, precizează comunicatul DNA.

Citeşte mai multe despre:   DNA