Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Doar 5 dintre cei 33 de candidați la proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate au promovat examenul

Doar 5 dintre cei 33 de candidați la proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate au promovat examenul

Un articol de: Elena Stanciu - 08 Mai 2021, 00:13
Doar 5 dintre cei 33 de candidați la proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate au promovat examenul Foto: cnas.ro Eveniment

Doar 5 dintre cei 33 de candidați care s-au prezentat, joi, la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate, au promovat examenul, potrivit rezultatelor afișate vineri seară pe site-ul CNAS. Pentru a promova, candidații trebuiau să obțină cel puțin nota 7.

 

Doar 5 case județele de asigurări de sănătate vor avea o nouă conducere în urma concursului din 6 mai 

 

Așadar, în urma concursului organizat joi, doar 5 case județele de asiguări de sănătate vor avea o nouă conducere. Este vorba de cele din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița Năsăud.

28 de candidați au fost respinși, iar 21 nu s-au prezentat la examen.

Potrivit HotNews.ro, unii dintre candidații care nu au promovat examenul sunt actuali directori interimari ai caselor județene.

Procedura de concurs se va relua în județele în care niciun candidat nu a promovat, precum și în cele în care nu s-a înscris nimeni la examen, cum este cazul județelor Dolj, Olt și Timiş.

Președintele CNAS, Adrian Gheorghe, preciza joi că doar 33 de candidați din cei 54 admiși la proba scrisă a concursului s-au prezentat la examen, ceea ce înseamnă că în cazul a 20 de CAS-uri, postul de director nu va fi ocupat în urma acestui concurs.  

Concursul a fost organizat pentru ocuparea funcţiilor de director al Casei de Asigurări de Sănătate din 35 de judeţe şi din Bucureşti, precum şi al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti.  În joc e un buget de aproape 45 de miliarde de lei. Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

 

 

Citeşte mai multe despre:   CNAS