Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Doctoriţa din Suceava care ŞI-A DROGAT COPIII avea în casă mii de medicamente! Specialiștii vorbesc despre posibile experimente ale angajatei M.A.I. (VIDEO)

Doctoriţa din Suceava care ŞI-A DROGAT COPIII avea în casă mii de medicamente! Specialiștii vorbesc despre posibile experimente ale angajatei M.A.I. (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Apr 2017, 16:27
Doctoriţa din Suceava care ŞI-A DROGAT COPIII avea în casă mii de medicamente! Specialiștii vorbesc despre posibile experimente ale angajatei M.A.I. (VIDEO) Eveniment

Descoperire şocantă la Suceava! Polițiștii și procurorii DIICOT au găsit mii de medicamente emise pe reţete speciale în casa şi biroul doctoriţei din Suceava ai cărui copii minori mergeau drogați la școală.

Printre tratamentele descoperite se numără 600 de comprimate de xanax.

Doctoriţa din Suceava care ŞI-A DROGAT COPIII avea în casă mii de medicamente! Specialiștii vorbesc despre posibile experimente ale angajatei M.A.I.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Procurorii DIICOT din Suceava au făcut trei percheziţii în cazul copiilor de 4 şi 15 ani despre care se bănuieşte că ar fi fost drogaţi de mama lor, şefa Centrul Medical Suceava al Ministerului afacerilor Interne. Anchetatorii au mers acasă la femeie, la biroul acesteia, dar şi locuința unei persoane care ar fi ajutat-o să facă rost de medicamente ce conțin substanțe stupefiante sau psihotrope.

Captura pe care procurorii de la Crimă Organizată au găsit-o în cele trei locuri este impresionantă: peste 2.000 de comprimate de medicamente eliberate exclusiv în baza unor reţete speciale, din care aproape 600 de comprimate de xanax. De asemenea, procurorii au mai găsit o jumătate de sticluţă de xanax lichid, aproximativ 1.400 de comprimate şi 24 de fiole de alte medicamente care se eliberează pe bază de prescripţie medicală.

Totodată, au fost ridicate rețete speciale, registre şi acte.

Coşmarul prin care treceau cei doi copii ai medicului a ieşit la iveală după ce Protecţia Copilului Suceava a primit o sesizare anonimă, care reclama că există suspiciunea că minorilor li administrează diverse substanţe periculoase.

După ce DIICOT a intrat pe fir, copiii au fost duşi la analize. Morfină, codeină şi diazepam, sunt substanţele care au fost descoperite în organismul minorilor, în urma investigaţiilor medicale.Autorităţile au dispus atunci începerea urmăririi penale in rem pentru administrare de droguri de mare risc şi deținere ilegală de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu.

Nu se ştie deocamdată dacă femeia încerca doar să-i liniştească pe copiii sau chiar ar fi făcut unele experimente pe seama lor.

 

Citeşte mai multe despre:   medic,   Stiri Suceava,   elevi