Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Doctorul Monica Pop, găsită în conflict de interese de natură penală de către inspectorii ANI

Doctorul Monica Pop, găsită în conflict de interese de natură penală de către inspectorii ANI

Un articol de: - 19 Sep 2013, 15:35
Doctorul Monica Pop, găsită în conflict de interese de natură penală de către inspectorii ANI Eveniment

Inspectorii Agenției Naționale de Integritate au trimis către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București o sesizare privind un conflict de interese în cazul doctorului Monica Pop, directorul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

Doctorul este acuzat că, în calitate de manager, a încheiat, în perioada 2010 - 2013, un număr de 62 contracte de asistență juridică și de reprezentare în instanță a intereselor spitalului, cu două cabinete de avocatură. Valoarea celor 62 contracte ale spitalului cu cabinetele de avocatură este de 60.650 Lei.

Aceleași cabinete de avocatură au reprezentat ulterior interesele acesteia, în calitate de persoană fizică, în aceleași procese civile ale căror părți sunt Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București și Pop Monica Daniela. În acest sens, între Monica Pop și cabinetele de avocatură menționate au fost încheiate 27 contracte de asistență juridică și reprezentare, în valoare totală de 6.000 Lei, precizează comunicatul ANI.

Așadar, doctorul este acuzat că a plătit firmele de avocatură atât ca persoană fizică, cât și ca manager al spitalului.

”Aceste procese, este vorba de o asistentă cu patologie psihiatrică foarte accentuată care are câteva sute de procese cu noi, cu ANI și cu toată lumea, cu Ministerul Sănătății. Am fost reprezentată de acest avocați exclusiv în acest proces intentate de această asistentă căruia i-am desfăcut contractul de muncă pentru că a bătut un pacient”, a explicat Monica Pop într-o intervenție telefonică pentru B1 TV

Doctorul s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a fost informată de această chestiune, aflând informația de la un post de radio.

”Este vorba de un litigiu de muncă. Această casă nu este o casă de avocatură, este un avocat care ne-a reprezentat numai și numai în acest litigiu de muncă, și spitalul și pe mine personal în calitate de director al spitalului. Nu am avut alte probleme în care să mă reprezinte acest avocat”, a mai completat Monica Pop.

Monica Pop respinge acuzatiile ANI
Embed:

Citeşte mai multe despre:   conflict de interese,   ANI