Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DOCUMENTAR EXCLUSIV în România, pe B1 TV: „IRAN CONTRA ARABIA SAUDITĂ: ISTORIA UNUI CONFLICT FĂRĂ SFÂRȘIT”, vineri, de la ora 22.00

DOCUMENTAR EXCLUSIV în România, pe B1 TV: „IRAN CONTRA ARABIA SAUDITĂ: ISTORIA UNUI CONFLICT FĂRĂ SFÂRȘIT”, vineri, de la ora 22.00

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 28 Ian 2021, 14:03
DOCUMENTAR EXCLUSIV în România, pe B1 TV: „IRAN CONTRA ARABIA SAUDITĂ: ISTORIA UNUI CONFLICT FĂRĂ SFÂRȘIT”, vineri, de la ora 22.00 Foto: spiegel.de Eveniment

B1 TV va difuza una dintre cele mai complete analize ale istoriei conflictelor din Orientul Mijlociu.

Reportajul special „IRAN CONTRA ARABIA SAUDITĂ: ISTORIA UNUI CONFLICT FĂRĂ SFÂRȘIT” va fi difuzat, pe B1 TV, vineri, de la ora 22.00.

Filmat în șapte țări (Iran, Arabia Saudită, Irak, Siria, Pakistan, Yemen, Liban), reportajul pornește de la rivalitatea dintre Iran și Arabia Saudită și prezintă interviuri exclusive cu cei mai importanți lideri și decidenți din zona Golfului, dar și o serie de imagini de arhivă excepționale.

Lupta pentru hegemonie în regiune și rivalitatea dintre șiiți și suniți sunt prezentate de către lideri politici, diplomați, lideri religioși și militari.

Actualitatea acestei anchete este covârșitoare, tensiunile dintre Iran și Statele Unite fiind doar o consecință și o continuare a faptelor relatate în acest documentar. Documentarul, produs de PBS, este difuzat în exclusivitate în România de către B1 TV.

Prin urmare,  reportajul special „IRAN CONTRA ARABIA SAUDITĂ: ISTORIA UNUI CONFLICT FĂRĂ SFÂRȘIT” va fi difuzat, pe B1 TV, vineri, de la ora 22.00.

 

Citeşte mai multe despre:   Iran