Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Doi angajați de la Centrala MAE au coronavirus. Precizările Ministerului de Externe

Doi angajați de la Centrala MAE au coronavirus. Precizările Ministerului de Externe

Un articol de: Traian Avarvarei - 21 Sep 2020, 20:04
Doi angajați de la Centrala MAE au coronavirus. Precizările Ministerului de Externe Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Ministerul de Externe a anunțat că, în cursul zilelor de duminică și luni, doi angajați de la Centrala MAE au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Niciunul dintre cele două cazuri nu a apărut în corelare cu vreo infecție anterioară. Ministerul a dat asigurări că s-au luat rapid toate măsurile ce se impun în astfel de situații.

„Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 20 și 21 septembrie a.c., doi angajați cu funcții de execuție din cadrul Centralei MAE au fost depistați pozitiv cu infecția COVID-19. MAE menționează că niciunul dintre cele două cazuri nu a apărut în corelare cu vreo infecție anterioară confirmată la nivelul Centralei MAE

Astfel, în acest caz, au fost luate, în regim de urgență, toate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, precum și măsuri de protecție pentru restul colectivului”, a transmis MAE, printr-un comunicat.

Pe 18 septembrie, Ministerul anunțase contaminarea cu SARS-CoV-2 a unui alt angajat cu funcție de execuție din cadrul Centralei  MAE. „Persoana infectată este singurul caz confirmat în urma testării contacților direcți ai cazului comunicat în data de 16 septembrie 2020”, a precizat atunci Ministerul de Externe.
 

Citeşte mai multe despre:   MAE,   coronavirus la Centrala MAE