Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Doi frați din Iași s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și au devenit părinți. Au încercat toată viața să ascundă adevărul, dar într-o zi s-au dat de gol. Magistrații au luat o decizie teribilă

Doi frați din Iași s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și au devenit părinți. Au încercat toată viața să ascundă adevărul, dar într-o zi s-au dat de gol. Magistrații au luat o decizie teribilă

Un articol de: George Lupu - 26 Feb 2020, 17:20
Eveniment

O poveste de dragoste neobișnuită are loc în Mogoiești, Iași. Doi frați din Iași s-au căsătorit și au devenit părinți. 

Luminița Lățescu (32 de ani) și Vasile Dodu (38 de ani) s-au îndrăgostit și au întreținut relații sexuale ani la rând. 

În anul 2007, incestul a ieșit la iveală când cei doi s-au căsătorit, iar Luminița a dat naștere primului lor copil, o fetiță.

În zadar cei doi au susținut că nu știau că au aceeași mamă. Instanța le-a anulat certificatul de căsătorie.

Cei doi tineri au afirmat că nu s-au întâlnit niciodată în copilărie, că s-ar fi cunoscut la discoteca din Mogoșești, s-au îndrăgostit și au decis în 2007 să se căsătorească. 

Ei au afirmat că, după ce s-au căsătorit, ar fi mers la bunicii bărbatului, iar, când bunica lui a auzit că o cheamă Luminița Lățescu, femeia s-ar fi schimbat la față și i-ar fi mărturisit tânărului că femeia este sora sa.

Acuzațiile aduse de anchetatori au fost de incest în formă continuată și fals în declarații. 

Inițial, Judecătoria Iași a dispus amendarea administrativă a lui Vasile Dodu și a Luminiței Lățescu cu câte 500 de lei.  De asemenea, instanța a dispus anularea declarației de căsătorie din data de 13 noiembrie 2007.