Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Comportament şocant al unor copii de şase ani din Bârlad. Şi-au băgat un coleg cu capul în toaleta de la şcoală

Comportament şocant al unor copii de şase ani din Bârlad. Şi-au băgat un coleg cu capul în toaleta de la şcoală

Un articol de: B1.ro - 26 Oct 2018, 17:35
 Comportament şocant al unor copii de şase ani din Bârlad. Şi-au băgat un coleg cu capul în toaleta de la şcoală Eveniment

Doi copii de la şcoala generală „George Tutoveanu” din Bârlad și-au băgat un coleg cu capul în vasul de wc. Învăţătoarea a aflat de incident după ce copilul agresat a venit plângând în sala de clasă şi a povestit ce i s-a întâmplat. 

Inspectorul școlar general prof. Gabriela Plăcintă a afirmat că nu știe nimic despre incidentul respectiv și că se va face o investigație în acest sens, potrivit unor declarații ale aceasteia pentru Realitatea de Vaslui.

"Au apărut devieri de comportament nescuzabil. Discut zilnic și sunt mereu cu ei în clasă. Pe lângă cei care ne îngreunează orele, vorbind, urlând că în junglă, întorcându-se la colegul, nerespectând cerințele, au apărut și situații din pauze care m-au lăsat cu gură căscată.

Nici nu poți crede că niște copii de 6 anișori pot vorbi astfel și pot face astfel de fapte. Ne-am asumat împreună, haideți să lucrăm împreună la educarea lor! Discutați și explicați-le pentru ce vin la școală. Nu e deranjant doar pentru mine, ci și pentru cei ascultători, care respectă regulile școlare. Vă voi transmite când ne vedem la ședință", a scris pe Facebook învăţătoarea clasei,  Paula Dascălu. 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Barlad