Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt (VIDEO, FOTO)

Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt (VIDEO, FOTO)

Un articol de: B1 TV - 01 Iun 2017, 23:52
Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt (VIDEO, FOTO) Foto: Wikipedia Eveniment

Dorel loveşte în Snagov! Un consilier local a postat pe Facebook mai multe fotografii în care se vede cum un capac de canalizare este pe jumătate acoperit de asfaltul proaspăt turnat. Postarea a stârnit numeroase reacţii din partea internauţilor, arată B1 TV. 

”Dorel la Snagov...", a scris consilierul liberal Anghel Mihai în dreptul celor trei fotografii care surprind capacul de canalizare. 

Foto: Anghel Mihai / Facebook

Deși bine conturat și încadrat cu grijă în trotuarul de pe marginea drumului, capacul a fost cel mai probabil acoperit cu astfalt, după ce drumarii s-au apucat să repare drumul. Doar că n-au ţinut cont de capac, acesta fiind pe jumătate în dreptul trotuarului și jumătate pe şosea. 

În loc să găsească o soluţie la această problemă, având în vedere că trebuie umblat la sistemul de canalizare când este necesar, drumarii au ales cea mai uşoară cale... aceea de a-l acoperi cu asfalt!

Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   dorel