Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt (VIDEO, FOTO)

Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt (VIDEO, FOTO)

Un articol de: B1 TV - 01 Iun 2017, 23:52
Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt (VIDEO, FOTO) Foto: Wikipedia Eveniment

Dorel loveşte în Snagov! Un consilier local a postat pe Facebook mai multe fotografii în care se vede cum un capac de canalizare este pe jumătate acoperit de asfaltul proaspăt turnat. Postarea a stârnit numeroase reacţii din partea internauţilor, arată B1 TV. 

”Dorel la Snagov...", a scris consilierul liberal Anghel Mihai în dreptul celor trei fotografii care surprind capacul de canalizare. 

Foto: Anghel Mihai / Facebook

Deși bine conturat și încadrat cu grijă în trotuarul de pe marginea drumului, capacul a fost cel mai probabil acoperit cu astfalt, după ce drumarii s-au apucat să repare drumul. Doar că n-au ţinut cont de capac, acesta fiind pe jumătate în dreptul trotuarului și jumătate pe şosea. 

În loc să găsească o soluţie la această problemă, având în vedere că trebuie umblat la sistemul de canalizare când este necesar, drumarii au ales cea mai uşoară cale... aceea de a-l acoperi cu asfalt!

Dorel loveşte în Snagov! Un capac de canalizare a fost pe jumătate acoperit de asfalt

Citeşte mai multe despre:   dorel