Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dorin Cioabă: Am fost chemat să facem actele la spital. Medicii de aici au mărit tarifele de 10 ori doar pentru că tatăl meu e regele romilor
Exclusiv

Dorin Cioabă: Am fost chemat să facem actele la spital. Medicii de aici au mărit tarifele de 10 ori doar pentru că tatăl meu e regele romilor

Un articol de: - 19 Aug 2013, 10:37
Dorin Cioabă: Am fost chemat să facem actele la spital. Medicii de aici au mărit tarifele de 10 ori doar pentru că tatăl meu e regele romilor Eveniment
Medicii din Turcia sunt vinovaţi de moartea lui Florin Cioabă. Este acuzaţia pe care Dorin Cioabă, fiului regelui, o aduce celor care s-au ocupat de operaţia la inimă. Pe chirurgi i-au interesat doar banii, adaugă moştenitorul lui Cioabă, care susţine că trupul regelui romilor ar putea fi repatriat chiar luni.

Deşi au fost solicitate, autorităţile de la Bucureşti nu au întins o mână de ajutor familiei Cioabă, pentru a ajuta la repatrierea trupului neînsufleţit. A fost însă un punct de vedere al premierului, care a spus că nu va ajuta familia cu bani. Din bani publici nu se fac favoruri, susţine premierul Ponta. În acelaşi timp, la Sibiu au început deja pregătirile pentru înmormântare.

Dorin Cioabă, fiul regelui romilor Florin Cioabă, a declarat că a fost chemat luni, de medicii spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya pentru a pregăti actele legate de expatrierea tatălui său.

Acesta a mai precizat că familia așteaptă asigurarea lui Florin Cioabă din România și cel mai probabil luni îi vor aduce trupul neînsuflețit în țară.

„Am fost chemat să facem actele, am discutat și cu firma de transport, să putem să ajungem azi cu tatăl meu în țară”, a spus Dorin Cioabă.

Dorin Cioabă a mai declarat că a cerut ajutor consular din partea României, nu ajutor financiar, însă Consulatul român în Istanbul nu a oferit niciun ajutor familiei.

În plus, acesta acuză medicii că au profitat de faptul că Florin Cioabă este regele romilor din România și au supraîncărcat facturile spitalicești.

„Suntem 100 de persoane aici la spital, lăsate de izbeliște. S-a creat o confuzie, noi am cerut un ajutor de la stat prin a ne ajuta, Consulatul României de aici să acționeze și să ne ajute, să avem o asistență consulară. Tot ce a făcut Consulatul a fost să ne trimită o fată de la o agenție de turism ca să ne ajute cu traducerea. Iar aici la spital suntem pe mâna oamenilor, ne șantajează întruna, ne cer bani, toate tarifele s-au făcut de 10 ori mai mari, pentru că tatăl meu e regele romilor. La început nu ni s-a spus cât costă operația. Acum se încearcă o șantajare, ne-au spus că dacă vrem trupul lui să dăm o sumă enormă. Ne-au spus doar că aparatul costă 150.000 de dolari. Medicii sunt vinovați de moartea tatălui meu. Ne gândim să-i dăm în judecată, dar după ce voi ajunge acasă”, a mai spus fiul lui Florin Cioabă.

Acesta a infirmat faptul că tatăl său va fi îngropat într-un sicriu de aur, precizând că funeraliile nu vor fi deloc spectaculoase, ci absolut normale.

„Ritualul de înmormântare va fi unul penticostal. Dar funeraliile vor fi absolut normale, nu va avea un sicriu de aur, ci unul normal. Imediat ce voi ajunge acasă mă voi ocupa de toate aceste lucruri. N-am invitat pe nimeni, cine vrea să vină să-și ia rămas bun este așteptat. Funeraliile vor avea loc la Sibiu, la 3 zile după ce îl vom aduce”, a mai spus Dorin Cioabă.

Dorin Cioabă: Medicii din Antalya sunt vinovați de moartea tatălui meu
Embed: