Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dorin Cioabă: Mormântul tatălui meu va fi cât mai viu colorat pentru că vrem să se simtă cât mai bine aici (VIDEO)

Dorin Cioabă: Mormântul tatălui meu va fi cât mai viu colorat pentru că vrem să se simtă cât mai bine aici (VIDEO)

Un articol de: - 22 Aug 2013, 13:18
Dorin Cioabă: Mormântul tatălui meu va fi cât mai viu colorat pentru că vrem să se simtă cât mai bine aici (VIDEO) Eveniment

Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, a declarat, joi, că a ales un monument viu colorat pentru mormântul tatălui său pentru că vrea ca regele autointitulat al romilor să se simtă bine în acel loc.

Vrem ca mâine (n.r. vineri), atunci când tatăl meu va fi adus aici, totul să fie terminat. Am ales niște culori speciale pt că am dorit să respectăm dorințele tatălui meu din viață, acelea că niciodată nu i-au plăcut culoarea neagră. Niciodată nu i-a plăcut ca fetele noastre să poarte negru așa că am ales să fie cât mai viu colorat. Am ales un granit pe care și el l-ar fi ales cu siguranță. E o combinație de mai multe culori, iar monumentul va da o nuanță monumenteleor din cimitir. Și vrem să se simtă bine aici, cât va sta.  Mormântul și crucea vor fi instalate la ora înmormântării”, a declarat Dorin Cioabă.

Totodată, fiul regelui Cioabă a vorbit și despre vizita președintelui Traian Băsescu la priveghiul lui Cioabă, afirmând că șeful statului l-a îndemnat să nu abandoneze planurile tatălui său.

Faptul că președintele României a apreciat munca tatălui meu a adus o rază de lumină în viața noastră în aceste zile. Văzând că primul om în stat a apreciat eforturile lui și a vrut să fie ca un prieten la căpătâiul lui și să verse o lacrimă a adus comunității noastre de romi o bucurie. Președintele a spus că toate ONG-urile nu au făcut cât a făcut Florin Cioabă pentru comunitatea romilor”, a adăugat el.

Dorin Cioabă: Mormântul tatălui meu va fi viu colorat
Embed:

Citeşte mai multe despre:   mormant