Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dorin Cioabă s-a înscris la doctorat, însă nu s-a prezentat la examen

Dorin Cioabă s-a înscris la doctorat, însă nu s-a prezentat la examen

Un articol de: B1 TV - 04 Oct 2013, 11:18
Dorin Cioabă s-a înscris la doctorat, însă nu s-a prezentat la examen Eveniment

A terminat 2 facultăţi şi un master, dar încă mai vrea să studieze. Vorbim despre nimeni altul decât Dorin Cioabă, regele internaţional al romilor, care s-a înscris la doctorat pentru că, spune el, îşi doreşte să devină primul doctor din cadrul comunităţii. Ba mai mult, fiul cel mare al lui Florin Cioabă este de părere că toate avuţiile sale n-au aceeaşi valoare fără o diplomă.

Regele internaţional al romilor s-a înscris la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, în cadrul programului de doctorat.

 „Mi-am făcut lucrarea despre căsătoriile timpurii din cadrul comunităţii de romi, vreau să-mi dau doctoratul în dreptul familiei. Chiar dacă nu prind, dacă sunt locuri puţine, mă pregătesc bine pentru la anul, pentru că vreau să fiu primul doctor din cadrul comunităţii”, a spus regele romilor, potrivit adevărul.ro.

Dorin Cioabă a absolvit 2 facultăţi la stat, Drept şi Ştiinţe Politice, dar şi un master în drept european. Toate acestea, spune fiul fostului rege al romilor, pentru a da un exemplu comunităţii pe care o reprezintă.

„În ciuda faptului că am avut tot ceea ce mi-a trebuit, am deja 43 de ani, am familie, am casă, maşină, funcţii, am considerat că fără a avea şi nişte studii acestea nu au valoarea dorită. Am dat examene în aceeaşi zi, ieşeam dintr-o sală, intram în cealaltă, să dai într-o sesiune 40 de examene nu e uşor, şi n-am avut cască, n-am avut nimic, m-am dus pe ce am ştiut şi pot să spun că profesorii au fost mulţumiţi de mine, am fost chiar dat exemplu de multe ori”, a adăugat Dorin Cioabă.

Dorința nu a durat foarte mult, întrucât acesta nu s-a prezentat la examen, transmite Libertatea. Cioabă se înscrisese cu o lucrare despre căsătoriile timpurii în rândul comunităţii de rromi.

Citeşte mai multe despre:   doctorat