Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dorin Cioabă, somat să-și plătească datoriile la stat: ”Cred că este o greșeală, suma mi se pare mult prea mare”

Dorin Cioabă, somat să-și plătească datoriile la stat: ”Cred că este o greșeală, suma mi se pare mult prea mare”

Un articol de: - 08 Oct 2013, 11:59
Dorin Cioabă, somat să-și plătească datoriile la stat: ”Cred că este o greșeală, suma mi se pare mult prea mare” Eveniment

Regele internațional autoproclamat al romilor, Dorin Cioabă, a fost somat de primăria Sibiu, print-un anunț postat pe site-ul instituției, să își achite anumite datorii pe care le are la stat.

Somațiile de plată, emise pe numele lui Dorin Cioabă și al soției sale, Sighișoara, ar însuma însă prea mult față de datoriile lor reale, spune acesta.

“Mi-au venit într-adevăr mai multe somații de plată, însă cred că este o greșeala, va trebui sa verific. Suma de 8.000 lei mi se pare mult prea mare, nu are cum să fie atât”, a declarat Dorin Cioabă, citat de CanCan.

Fiul răposatului Florin Cioabă spune că o parte din sumă ar fi amenzile de circulație primite de soția sa, însă tot nu i se pare suma corectă.

“Cred că vreo 2.500 lei, mai aveam și eu ceva de plătit, însă până la 8.000 este cale lungă, nu știu cum s-a ajuns la această sumă. O să mă interesez și voi rezolva situația”, a mai spus acesta.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Sibiu