Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dosar de Politician: Nicolaescu (ELCEN) - Noi suntem dispuși la colaborare, dar din RADET vin numai aberații în piață (VIDEO)

Dosar de Politician: Nicolaescu (ELCEN) - Noi suntem dispuși la colaborare, dar din RADET vin numai aberații în piață (VIDEO)

Un articol de: - 15 Oct 2015, 20:26
Dosar de Politician: Nicolaescu (ELCEN) - Noi suntem dispuși la colaborare, dar din RADET vin numai aberații în piață (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Marcel Nicolaescu, directorul ELCEN, a declarat în emisiunea Dosar de Politician, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV, că ELCEN este deschis unor colaborări cu RADET, dar de la Regie vin ”numai aberații”

”Vreau să demontez niște minciuni pe care domnul Dumitrașcu (președintele consiliului de administrație al RADET) le-a adresat opiniei publice. Am martori că a dezinformat opinia publică, a mințit când a spus că nu s-a acordat până acum subvenția pentru primărie, că nu s-a redus poprirea de la 100% la 50%. Vreau să vă spun că alaltăieri am fost la Primarul General interimar și am ajuns la câteva concluzii pentru a avea stabilitate în perioada următoare. Imediat la executor am ridicat poprirea pe conturile Primăriei pentru trei zile cum a solicitat Primarul General Interimar. Azi, prin ordinul semnat de Cornel Pieptea, care e viceprimar, la ministerul Energiei ne-a arătat ordinul prin care a semnat 50 de milioane pentru plata salariilor și domnul Dumitrașcu a mințit că nu am plătit, a mințit că nu am ridicat poprirea, deși noi am redus-o la 50%.

Asta este activitatea RADET-ului. De asta nici nu vor să facă acest protocol. Noi suntem dispuși la colaborare, dar din cealaltă parte vin numai aberații în piață. Ei sunt datori vânduți pentru că nu și-au respectat contractul pe care l-au avut cu ELCEN-ul din 2001”, a susținut Nicolaescu.

Dosar de Politician: Nicolaescu (ELCEN), despre RADET


Citeşte mai multe despre:   Dosar de politician,   RADET,   ELCEN