Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Draga Olteanu Matei, înmormântată duminică, cu onoruri militare

Draga Olteanu Matei, înmormântată duminică, cu onoruri militare

Un articol de: Beatris Ionita - 22 Noi 2020, 10:07
Draga Olteanu Matei, înmormântată duminică, cu onoruri militare Sursa Foto: Facebook/ Costel Ionita Eveniment

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată, duminică, cu onoruri militare, la Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ. Slujba religioasă a început la ora 12:00, la Biserica Sf.Ioan Domnesc, iar înmormântarea, la ora 15:30, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ. Colegii de scenă și cei care au îndrăgit-o, au venit vineri și sâmbătă la Cinema Dacia „Mon amour” din Piatra Neamț, pentru a-și lua adio. 

 

 

Draga Olteanu Matei, înmormântată alături de soțul ei

 

Actriţa Draga Olteanu Matei s-a stins din viață în cursul nopţii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, la vârsta de 87 de ani și va fi înmormântată duminică în Cimitirul "Eternitatea" din Piatra Neamţ, alături de soţul ei.  

Îndrăgita actriță a ajuns la spital din cauza unei hemoragii digestive. Draga Olteanu Matei a fost internată pe 13 noiembrie la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, din cauza unei hemoragii digestive. 

Şefa UPU SMURD Iaşi Diana Cimpoeşu a declarat că, în pofida eforturilor echipei medicale, starea actriţei s-a degradat, ea având multiple afecţiuni.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator... din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl avem", au anunțat reprezentații Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Draga Olteanu Matei