Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, în război cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: A contestat și noul complet de judecată întocmit după tragerea la sorţi (VIDEO)

Liviu Dragnea, în război cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: A contestat și noul complet de judecată întocmit după tragerea la sorţi (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 10:43
Liviu Dragnea, în război cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: A contestat și noul complet de judecată întocmit după tragerea la sorţi (VIDEO) Eveniment

După ce s-a opus primului complet de 5 judecători care trebuie să pronunţe sentinţa finală în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea nu este de acord nici cu completul pe care l-a primit după tragerea la sorţi.

Astfel, Curtea de Apel Bucureşti va judeca o cerere a avocatului lui Liviu Dragnea prin care se cere desfiinţarea şi acestui complet pe motiv că ar fi ilegal compus.

"Ne-am văzut obligați să formulăm aceasta cerere pentru că suntem în situația de a fi în continuare cu drepturi procesuale vădit afectate, respectiv repartizarea aleatorie a cauzelor", a spus aparatorului liderului PSD.

Noul complet al lui Liviu Dragnea este format din Rodica Cosma, Horia Valentin Șelaru, Cristina Simona Neniță, Francisca Maria Vasile și Ioana Alina Ilie. Acesta a fost făcut prin tragere la sorţi după ce

Curtea Constituţională a decis că precedentele nu erau compuse corect pentru că se trăgeau la sorţi doar 4 judecători din 5 pentru că preşedintele de complet se păstra.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea