Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, despre vandalizarea crucilor eroilor români din cimitirul Valea Uzului: "Acestea sunt chestiuni cu simbolistică foarte mare și trebuie foarte multă cumpătare și înțelepciune"(VIDEO)

Liviu Dragnea, despre vandalizarea crucilor eroilor români din cimitirul Valea Uzului: "Acestea sunt chestiuni cu simbolistică foarte mare și trebuie foarte multă cumpătare și înțelepciune"(VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 17 Mai 2019, 13:47
Liviu Dragnea, despre vandalizarea crucilor eroilor români din cimitirul Valea Uzului: "Acestea sunt chestiuni cu simbolistică foarte mare și trebuie foarte multă cumpătare și înțelepciune"(VIDEO) Foto: Erdely Eveniment

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat, vineri, după ce Cimitirul Eroilor Valea Uzului a fost profanat de ”un grup de activiști anonimi” maghiari. Acesta a îndemnat la cumpătare şi înţelepciune până la finalizarea anchetei privind evenimentele din Dărmăneşti, judeţul Bacău.

"Acolo toate instituțiile trebuie să lămurească...Să nu sărim așa, e foarte ușor să punem gaz pe foc și eu niciodată n-am făcut asta. Instituțiile statului (...) trebuie să se așeze la masă în zilele următoare pentru a stabili, în primul rând, revizuirea. Acolo este o dispută între două localități care își dispută un teren. Unii spun că pe un cimitir existent au venit și au pus niște cruci și spun că e profanare de morminte, alții spun că e terenul lor...Problemele astea nu se rezolvă așa. Acestea sunt chestiuni cu simbolistică foarte mare și trebuie foarte multă cumpătare și înțelepciune. Toată lumea trebuie să se așeze la masă, să vadă care este de fapt hotarul”, a spus Dragnea, în cadrul unei declaraţii date la Topoloveni unde participă la un eveniment de campanie.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Stiri Dărmănești