Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, declaraţii la termenul decisiv de la Curtea Supremă: "Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă de faptul că Botorogeanu şi Stoica nu ar fi mers la serviciu" (FOTO)

Liviu Dragnea, declaraţii la termenul decisiv de la Curtea Supremă: "Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă de faptul că Botorogeanu şi Stoica nu ar fi mers la serviciu" (FOTO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 15 Apr 2019, 14:10
Liviu Dragnea, declaraţii la termenul decisiv de la Curtea Supremă: "Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă de faptul că Botorogeanu şi Stoica nu ar fi mers la serviciu" (FOTO) Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Eveniment

Liviu Dragnea se apropie de finalul procesului privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman în care a fost condamnat în primă înstanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. 

Preşedintele PSD a dat şi declaraţii în faţa completului de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu ocazia termenului de luni care ar putea fi şi ultimul.

"Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştintă de faptul că Botorogeanu şi Stoica nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus vreodată că ele nu se prezintă la serviciu. Nu am cerut nimănui, nu am făcut presiuni asupra nimănui pentru a le menține pe cele două în funcţie", a declarat Dragnea în faţa instanţei.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Acesta a mai subliniat că prin funcţia sa de preşedinte de Consiliu Judeţean nu avea nicio atribuţie să verifice instituţia Protecţiei Copilului şi nici nu a avut discuţii despre cele două femei.

"Adică eu să le spun lui Stoica şi Botorogeanu să se angajeze la direcţia respectivă şi în fapt să lucreze la PSD. Nici nu am cerut cuiva să le angajeze. Nu am avut discutii cu Alesu Floarea despre situaţia celor două, nici cu alţi angajaţi. Nu este adevărat că în 2008 Alesu Floarea a venit la mine să discute despre cele două, nici în 2009", a mai afirmat Liviu Dragnea.

Termenul de luni ar putea fi şi ultimul al apelului, completul 5 judecători putând apoi să anunţe o dată în care va pronunţa sentinţa. Dosarul trebuie să se termine curând, mai ales că una din judecătoare urmează să iasă la pensie de pe 1 iunie.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea