?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dragnea face pe nevinovatul plângăndu-se că a fost condamnat pentru că două doamne nu au venit la serviciu şi au fost plătite din bani publici. În privat, eşti concediat imediat dacă absentezi nemotivat

Dragnea face pe nevinovatul plângăndu-se că a fost condamnat pentru că două doamne nu au venit la serviciu şi au fost plătite din bani publici. În privat, eşti concediat imediat dacă absentezi nemotivat

Un articol de: B1.ro - 21 Aug 2018, 23:24
Eveniment

Liviu Dragnea continuă să se plângă public privind condamnarea de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman unde este acuzat de instigare la abuz în serviciu pentru că a cerut ca două femei care lucrau în realitate pentru PSD Teleorman să fie plătite din banii publici de la DGASPC chiar dacă nu se prezentau deloc la muncă.

"Două doamne nu au mai venit la serviciu. La confruntare, şefa lor a recunoscut că nu Dragnea i-a impus să le menţină în funcţie, chiar dacă nu se prezentau la lucru", s-a plâns Liviu Dragnea la Antena 3, marţi seară.

Dacă pentru Liviu Dragnea faptul că două angajate pot lipsi perioade de luni sau ani de zile de la serviciu şi a fi în continuare plătite nu reprezintă o mare problemă, ci chiar tinde să prezinte situaţie drept una banală, realitatea nu este aceeaşi şi pe piața muncii, în special la privat.

În mediul privat, pe care Liviu Dragnea nu are cum să îl cunoască deoarece se află în administraţie publică, fie locală sau centrală, încă din 1996 când a fost numit prefect de Teleorman, situaţia este foarte diferită.

Cu siguranţă, un angajat care îndrăzneşte să lipsească una, două sau trei zile va fi înştiinţat că trebuie să îşi găsească un alt loc de muncă deoarece a fost concediat.

Întrebarea rămâne acum dacă la stat situaţia este chiar precum o prezintă Liviu Dragnea, şi anume că poţi fi plătit o perioadă îndelungă de timp, perioadă în care eventual să şi lucrezi pentru PSD şi să nu se întâmple nimic decât dacă pe fir intră procurorii DNA.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea
 
 
 
Loading...