?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea se declară extrem de supărat că nu primeşte informaţii de la Vlase. Prin lege, SIE dă informări doar către CSAT, nu şi preşedintelui Camerei Deputaţilor

Liviu Dragnea se declară extrem de supărat că nu primeşte informaţii de la Vlase. Prin lege, SIE dă informări doar către CSAT, nu şi preşedintelui Camerei Deputaţilor

Un articol de: B1.ro - 21 Aug 2018, 23:06
Eveniment

Liviu Dragnea s-a arătat supărat marţi seară că fostul său subordonat din PSD şi actualul director SIE, Gabriel Vlase, nu i-a furnizat nicio informare de când a preluat conducerea serviciului secret şi chiar i-a furnizat acestuia un mesaj discret în care îi cere să nu devină pradă a "statului paralel".

"Primesc foarte puține informații. Apropo, nimic de la SIE. Probabil, cred că îi trebuie 2-3 ani să se instaleze. Dar nu am nevoie să mă sune. Nu, să își facă treaba acolo, să lucreze în interesul României", a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

”Ce va face în aceea poziție, nu știu. Un om se poate duce cu intenții bune, dar depinde dacă se va lăsa vopsit sau dacă va acționa în interesul României, nu în interesul unui om. Am remarcat doar faptul că nu m-a sunat și poate că îmi doream să primesc mai multe informări de la SIE, însă poate au considerat că nu este nevoie. Programul de guvernare merge înainte și fără informări de la SIE”, i-a transmis Dragnea, în continuare, lui Vlase.

Ceea ce nu ştie Liviu Dragnea şi nici nu a fost informat până acum este faptul că Serviciul de Informaţii Externe nu furnizează informări decât către CSAT, deoarece deţine informaţii extrem de sensibile şi clasificate drept strict secret, iar legea nu prevede nicăieri ca acestea să fie trimise preşedintelui Camerei Deputaţilor.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Gabriel Vlase,   SIE
 
 
 
Loading...